Klant beoordelingen

8.8
10

Camping de l'Etang, Sites et Paysages

Note moyenne sur 697 avis

Netheid 9.1/10
Service 8.6/10
Ligging 8.6/10
Prijs-kwaliteitverhouding 8.4/10
Restaurant 6.6/10
Geographical location 8.7/10
Umgebung 9.0/10
Features and activites 8.3/10
Reception and service 9.2/10
Accommodatie 8.7/10
9 10

 - Met uw partner

Mooie camping! Ruime plaatsen, goede sanitaire voorzieningen. We hebben het erg leuk gehad. Top!

Le 24/08/2017 (Voir plus)

Service 9/10
Ligging 7/10
Prijs-kwaliteitverhouding 8/10
Geographical location 8/10
Umgebung 8/10
Features and activites 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - Met uw partner

de paden met grevel zijn niet fijn met open schoenen aan. verlichting 's avonds summier. douche heeft een erg langzame straal water

Le 20/08/2017 (Voir plus)

Ligging 8/10
Prijs-kwaliteitverhouding 8/10
Geographical location 8/10
Umgebung 7/10
Features and activites 8/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - Met het gezin

Goede camping. Mooie plaatsen. Zwembad mag wat warmer. Brood bij de receptie is erg basic. Dat kan in Frankrijk beter. Zeker met zoveel lekkere bakkers in de omgeving.

Le 20/08/2017 (Voir plus)

Service 8/10
Ligging 8/10
Prijs-kwaliteitverhouding 8/10
Geographical location 7/10
Umgebung 7/10
Features and activites 7/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - Met uw partner

Although we had a late arrival, our registration had been arranged and location/ extra information was provided via box on reception door. campsite is lovely, and very well kept and organised. Little herb garden, bird signs, lots of information, large pitch, clean sanitary. We could only stay one night but will be back.

Le 19/08/2017 (Voir plus)

Service 9/10
Ligging 8/10
Prijs-kwaliteitverhouding 7/10
Geographical location 9/10
Umgebung 9/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - Met het gezin

Zeer mooie en goed onderhouden camping. Vriendelijk personeel! Zeker een camping om nog eens terug te komen! Een klein glijbaantje in het peuterbadje zou nog wel wenselijk zíjn.

Le 17/08/2017 (Voir plus)

Service 9/10
Ligging 9/10
Prijs-kwaliteitverhouding 8/10
Geographical location 7/10
Umgebung 7/10
Features and activites 9/10

Avis vérifié par Guest App
9 10

 - Met het gezin

Wij hebben een prachtige week gehad! 1x gebruik gemaakt van de afhaal maar dat was niet voor herhaling vatbaar. Het duurde te lang. Mijn biertje die ik tijdens het wachten had besteld werd omgegooid door het meisje van de bediening en ik kreeg geen nieuwe. Het liep gewoon niet. Verder top!

Le 13/08/2017 (Voir plus)

Service 7/10
Ligging 8/10
Prijs-kwaliteitverhouding 9/10
Geographical location 8/10
Umgebung 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - Met uw partner

Mooie camping voor gezinnen met kinderen. Leuke animatie, mooi zwembad. Mooie verhuuraccomodaties. Toiletgebouw wel ver weg vanaf onze plaats, vooral als je 's nachts naar het toilet moet. Wel fijn,, dat er altijd toiletpapier aanwezig was in het toilet. lekker warme douche. Jammer dat na 22 uur het licht uitgaat. Als je dan nog aan het douchen bent, dan sta je ineens in het donker en als er niemand binnenkomt, dan blijft het donker. Misschien automatische verlichting zo afstellen dat het licht blijft branden als je aan het douchen bent. Ik vond de grindpaden niet fijn, het grind kwam in al je schoenen en deed zeer aan je voeten vooral als je op slippers of open schoenen loopt. Bedankt voor de kampeerweek en groetjes aan iedereen!

Le 10/08/2017 (Voir plus)

Service 8/10
Ligging 8/10
Prijs-kwaliteitverhouding 7/10
Geographical location 8/10
Umgebung 8/10
Features and activites 7/10

Avis vérifié par Guest App
8 10

 - Met het gezin

Mooie nieuwe accommodatie. Park lag er netjes en verzorgd bij.

Le 07/08/2017 (Voir plus)

Service 9/10
Ligging 8/10
Prijs-kwaliteitverhouding 8/10
Geographical location 7/10
Umgebung 7/10
Features and activites 8/10

Avis vérifié par Guest App